1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Eyelash Extension Behandlinger

 

 

 

Single Lashes       90 min.   850,-
Stor Opfyldning   60 min. 500,-
Lille Opfyldning   30 min.  300,-
Volume Lashes   120 min.  900,-
Stor Opfyldning   60 min. 500,-
Lille Opfyldning   30 min. 

300,-

Lash Lift m. farve  60 min.   575,-
Lash lift u. farve    60 min. 499,-

 

 

Hos Akzent Direct laver vi smukke, fyldige og naturlige vipper. Vi har en specialist indenfor området, som udover selv at foretage behandlinger, har udannet nogle af landets dygtigste Eyelash Extensions Stylister.

 

Information om behandlingerne: 

 

Single Lashes:

Ved denne behandling påsættes eyelash extensions vipperne enkeltvis på dine egne naturlige øjenvipper, så disse får et naturligt forlænget look. Resulatet bliver længere og fyldigere vipper, som giver mere struktur i ansigtet og fremhæver dine øjne. Resultats-graden af behandlingen afhænger af, hvad du selv ønsker i forhold til længde og fylde - dog afhænger fylden af mængden af dine egne vipper. 

 

Volume Lashes:

En volume påsætning vil give en smukkere tæthed i vipperne, og kan både påsættes som et meget naturligt look eller som et ekstra intenst look, alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Vores specialist vurderer om dine vipper kan bære 2, 3, 4, 5, 6D eller 7D udgaven. Denne påsætningsteknik er også for dig, som ønsker den ultimative tæthed i vipperne. Volume kan klart abefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper, for at få bedre tæthed og harmoni.

 

Opfyldning:

Anbefales på grund af vippehårenes normale vækst cyklus, cirka hver 2-3. uge, for det mest optimale og fyldige look, men tilpasses individuelt alt afhængig af tilstand og behov. Øjenområdet forberedes, vipperne klargøres og der fyldes forsigtigt og enkeltvis op på de vipper, der er kommet frem siden dit sidste besøg. En opfyldning deles op I 2 kategorier alt efter, hvor stort netop dit behov er, og alt efter om du har single eller volume vipper.

 

Det skal du være opmærksom på: 

 

Både ved opfyldning og pleje gælder det samme som for Single Lashes og Volume Lashes.Undgå at pille ved vipperne eller gnide i dine øjne, da dette kan resultere i at du både mister dine påsatte Eyelash Extensions, men også dine naturvipper. Ydermere er det vigtigt at undgå olieholdige prudukter, som cremer omkring øjnene og mascara - medmindre det er en Eyelash Extension Mascara ( Kan købes her:http://akzentdirect.dk/webshop/58-ansigtspleje--/2081-bdc-lash-extension-mascara/) Husk at børste vipperne med en ren mascarabørste hver dag (Kan købes her: http://akzentdirect.dk/webshop/41-eyelash-extension/1570-vippe-boerster-25-stk-/) og vask vipperne med Lash Cleaner et par gange om ugen (Kan købes her: http://akzentdirect.dk/webshop/57-microblading/2019-sensitive-cleansing/)

 

Alle priser er inklusiv moms 

 

 

Find os på: 

Søborg Hovedgade 161

2860 Søborg

Kontakt: 

Tlf. 39 67 22 18

E-mail info@akzentdirect.dk

 

 

 

 

Åbningstider i butikken:

Alle hverdage 08:00-17:00

Lørdag 8:00-13:00