1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Akzent Directs medarbejdere

 

 

Michael Barnekow: 

Indehaver af Akzent Direct, og har mere end 30 års erfaring med negle bag sig. Michael tog sin negleteknikker uddannelse i Amsterdam, Holland i 1987. Han har både deltaget i konkurrencer som negleteknikker, og har gentagne gange været inviteret som dommer til både DM og udenlandske konkurrencer i negle. Ydermere står han som uddannelsesleder på negleskolen i klinikken.

Michael laver primært Akryl/Glasfiber neglebehandlinger. 

 

 

 

 

 

 

 

Dorthe Barnekow: 

Medarbejder i Akzent Direct, og har mere end 28 års erfaring med både negle og Permanent Make-up. Dorthe er udannet af Akzent Direct i Tyskland, og underviser primært selv i Permanent Make-up. Hun har uddannet en stor del af landets micropigmentister, som i dag har stor success med deres forretninger.

Dorthe laver alle ønskede neglebehandlinger og Permanent Make-up behandlinger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabrina Barnekow: 

Medarbejder i Akzent Direct, og kan siges at være født ind i branchen. Sabrina er uddannet af Akzent Direct i Tyskland og Danmark, og underviser selv i Eyelash Extensions og Gele negle.

Sabrina laver alle ønskede neglebehandlinger, samt mini pedicure med gellak/neglelak, samtidig med at hun også varetager alle Eyelash Extensions behandlinger.