1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Skole & Kurser 

Kære Kunde, 

Vi er glade for at du viser interesse for Akzent Directs skole og kurser. Vi er et professionelt team med mere end 15 års erfaring i uddannelse inden for beauty branchen.

Vi har igennem tiden stået for uddannelse af nogle af de helt store navne inden for faget, som i dag selv står med drift af egne klinikker eller ”brands”. Hos Akzent Direct får du en professionel og gennemarbejdet uddannelse der ruster dig til arbejdet i beauty branchen.

Hvad enten du ønsker en uddannelse som negleteknikker, mikropigmentist (permanent makeup) eller inden for eyelash extensions, klæder vi dig godt på og giver dig de værktøjer der skal til for at klare sig godt i branchen. 

Det vigtigste aspekt i en vellykket og indbringende forretning, er en solid og grundig uddannelse. Denne kvalitet af uddannelse leverer vi her hos Akzent Direct.

 

Gennem kontinuerlig teoretisk og praktisk træning af en erfaren uddannelsesleder, vil du relativt hurtigt opnå et professionelt niveau. 

Uddannelserne foregår over et givent antal dage, afhængig af det valgte kursus forløb. Uddannelses tilrettelægges individuelt – så det passer ind i din hverdag, dit job eller din forretning.

Efter en vellykket deltagelse i vores kurser og efterfølgende eksamen, vil du modtage et diplom fra Akzent Direct Danmark, der bekræfter at netop du kan udføre faget inden for Akzent Directs høje standarder.

Med os i baggrunden er du altid up-to-date, og selv efter endt kursus, bevarer din uddannelsesleder kontakten med dig, hvor vi vil være fysisk eller telefonisk behjælpelige til enhver tid. 

 

Akzent Directs instruktører bliver alle regelmæssigt videreuddannede så de er up-to-date med de nyeste trends.

Ved at vælge Akzent Direct som samarbejdspartner, er du fremover altid sikret en partner og grossist der:

      · Har et stort varesortiment

      · Altid kan vejlede dig på den bedst mulige måde

      · Leverer hurtigt