1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Permanent Make-up Behandlinger

 

Øjenbryn  2000,-
Opfyldning/retouch bryn                 500,-
Opfyldning + 2 år 1000,-
Eyeliner øvre 1500,-
Eyeliner nedre 1500,-
Eyeliner øvre + nedre 2500,-
læber 2000,-

 

 

Alle priser er inklusiv moms 

 

 

Om Permanent Make-up

Permanent Make-up kaldes også for mikropigmentering, semi-permanent makeup eller kosmetisk tatovering, men det er ikke det samme som en tatovering, og behandlingen er ikke permanent. Dette skyldes at farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm dybt. Behandlingen er derfor semi-permanent.

 

Hvordan foregår en Permanent Make-up behandling?

Forud for behandlingen kommer du til en gratis konsultation, hvor din permanent make-up artist lytter til dine ønsker og vurderer, hvordan vi bedst muligt kan opfylde disse. Du har også mulighed for i stedet at blive behandlet samme dag, hvis du forud har fremsendt os et billede, så vi kan tilrettelægge behandlingen optimalt.

Inden behandlingen (30 minutter før) påsmører vi en lokalbedøvende creme på området der skal behandles. Bedøvelsen hjælper til at modvirke et ubehag ved behandlingen. Du har også mulighed for selv at påsmøre lokalbedøvende creme hjemmefra, lad os vide hvad du har af præferencer.

Vi opmåler og optegner det ønskede behandlingsområde forud for Permanent Make-up behandlingen.

Din permanent make-up artist opmåler og optegner f.eks. dine bryn, og du godkender herefter optegningen inden selve behandlingen starter. På den måde sikrer vi enighed om, at det er den form du ønsker, mens vi samtidig tager højde for dine naturlige ansigtstræk og knoglestruktur (ved øjenbryn).

 

 

Hvor længe holder Permanent Make-up? 

Holdbarheden af en permanent make-up behandling er ca. 1-3 år, afhængig af din hudtype, behandlingsområdet, din alder og dit farvevalg.

Fordi pigmentet placeres overfladisk i din hud, skal du forvente at du jævnligt skal vedligeholde dine læber, bryn eller øjenomgivelser med behandlinger, hvis du ønsker at bevare din permanente make-up.

Det betyder også, at du kan vælge at få ændret f.eks. dine bryn efter nogle år eller helt stoppe med at få dem behandlet, hvis du ikke længere ønsker

det.

 

Efter behandling af Permanent Make-up

Umiddelbart efter behandlingen vil du med stor sandsynlighed opleve, at det behandlede område er hævet og har en rødlig og ret markant farve.

Hævelsen og den rødlige farve forsvinder igen i løbet af et par dage. Herefter vil farven midlertidig være endnu mere markant. Det er en naturlig del af ophelingen. Farven vil typisk falme 20-60% afhængig af behandlingsområdet og den anvendte teknik. Resultatet kan derfor først vurderes senere, og det kræver derfor lidt tålmodighed at vente på det endelige resultat.

Sårskorperne vil efterhånden falde af de næste dage (ca. 4-10 dage efter behandlingen). På dette tidspunkt ser farven lidt gennemsigtig og lys ud. Det betyder dog ikke, at farven er forsvundet, som man ellers nemt kan komme til at tro. Huden i det behandlede område er nemlig helt ny og derfor lys. Det er vigtigt, at du ikke prøver at fjerne hudflager, fordi du hermed risikerer af fjerne den deponerede farve og samtidig få ar.

 

 

Find os på: 

Søborg Hovedgade 161

2860 Søborg

Kontakt: 

Tlf. 39 67 22 18

E-mail info@akzentdirect.dk

 

 

 

 

Åbningstider i butikken:

Alle hverdage 08:00-17:00 

Lørdag 08:00-13:00