En af landets
førerende negleskoler

27 års erfaring
NBM KURSER
Kursus i Nailart

NBM Danmarks neglekurser foregår som "privat undervisning", dvs. at du ikke starter på et hold, men bliver undervist alene. Vi har højst 3 elever af gangen, 2 udover dig selv. Andre kursister vil være et andet sted i kursus forløbet end dig, så du ikke skal vente på nogen eller omvendt. Der vil være rig mulighed for at spørge og få hjælp under forløbet. Vi er her for din skyld, så du kan blive den bedst mulige negletenikker.

Du skal selv medbringe modeller ved hvert eneste kursus dag. Du skal regne med ca. 6-8 modeller til hele kurset (træningen hos os). Men der skal også regnes med hjemmearbejde.

Kursets varighed er normalt ca. 40-50 timer, som du kan placere i vores åbningstid i hverdagen.

Først når man har lært den enkelte teknik, kan en del af kursets timer foregå hjemme.

NBM Danmarks lærere / instruktører bliver regelmæssigt videreuddannet i nye og gamle teknikker, og har alle mange års erfaring inden for faget.

Ved at vælge NBM Danmark som samarbejdspartner, ved du at du fremover er sikret en grossist der har: Et stort vare sortiment, mulighed for vejledning hele tiden, hurtig levering, altid varer på lager.

Se her de forskellige teknikker du kan lære

Basis kursus

I dette kursus vil vi lægge fundamentet for en vellykket negleuddannelse, og lære faglig viden inden for hånd og neglepleje.

- Teoretisk viden omkring neglen

- Hygiejne

- Modellering af produkt

- French nails

- Refill

- Materiale kendskab

- Kunde behandling

7 dages skole, Gele/Akryl/Dip In, Pris: 6.000 DKK pr. system inkl. startsæt (minus UV lampe)

Supplerende kursus

Forudsætning for dette kursus er at man har deltaget på et basis kursus og bestået. Dette henvender sig til dem der ønsker at udvide med et ekstra system.

- Modellering af produkt

- Refill

- Materiale kendskab

- Kunde behandling

3 dages skole, Gele/Akryl/Dip In, Pris: 2.500 DKK